.

If you don't wake up tomorrow, if it turns out that today is your last day on earth, would you be proud of what you've done in this life? Because if you ain't you gotta start getting square. 

                Det går inte med ord att beskriva min kärlek till dig, du är det vackraste jag någonsin skådat och jag älskar dig mer än livet. <3 /Pappa


Varning för hunden!

Sitter och läser en het diskution på Aftonbladet, om "kamphundar". Alltså, jag kan förstå att vissa tycker att lagförslaget är bra, en del av dem har en bra anledning. Nog blir jag också på min vakt när jag är ute med Silas och det kommer en hund, men.. en hund, inte en "kamphund", vilken hund som helst. Men man drar ju inte slutsatser direkt, man tittar ju på hundföraren också! Vad jag inte förstår mig på är dom som röstar för pga ren okunnighet. Dessa hundar verkar ha blivit samhällets fiende nummer ett.. Men den känns som att vi tappat spåret lite. Ska vi förbjuda rasister också? Dem slår ju sönder oskyldiga människor VARJE DAG! Våldtäktsmän, förstör kvinnor/män VARJE DAG, både fysiskt och psykiskt! Kvinnomisshandlare, samma sak! Pedofiler, skottpengar? Djurplågare, massgrav som pitbulls i danmark? Det säger ju sig självt, är man dum i huvudet så ska man inte skaffa hund, på samma sätt som man inte ska skaffa barn om man är dum i huvudet. Vad händer med våran älskade Golden då, förbjuds den också då, dem står ju ändå för den största delen av attacker.. Jag tycker iaf att det är bullshit att förbjuda vissa hundar! Men ja, en pitbull kanske är lite mer aggresiv än en pudel, och den kanske har lite mer jävlar anamma, men låt inte djuren lida för det, varför inte ställa krav på köparen istället? Vill man köpa en amstaff t.ex så varför inte kolla upp köparen först, vad har han/hon för erfarenhet av hundar, har han/hon haft hund förut, verkar han/hon vettig över huvudtaget? Jag känner flera stycker som har dessa omtalade "kamphundar" och dom är precis som vilken pudel som helst, förrutom att dom kanske är lite större och lite busigare.

Säkert många som tycker jag har fel nu men jag tycker att det har blivit en skev grej av det här!

-Aaaah, mitt barn blev biten av en hund idag!!!

-Var det en kamphund?

-Ne!

-Ja men då är'e ju lugnt!

..Och bara för att folk ska slippa fråga.. NEJ ja menar inte att alla "kamphundar" är änglar, långt ifrån, men det jag menar är att det kanske beror LITE mer på föraren än hunden i sig?

Så har ni inget vettigt att säga så säg ingenting!


RSS 2.0