Lördag.

Jaaaahaaja, vad har hänt idag då. . .
Dagen började vid 09.00, så mycket för min sovmorgon. ;b Men vi skulle på Loppisen/"släktträffen", så vi gjorde oss iordning och kom iväg vi 09.30 ungefär, var framme vid loppisen strax efter 10.00. Hannah drog iväg som en avlöning, jag och Silas gick till fiket, jag hoppades på att Inko (Hannah's mosters man) skulle sitta där, det gjorde han så jag köpte en kopp kaffe och en kladdkaka och satt och surra lite skit med han, Silly sov i vagnen. :)
Efter ett tag kom H's moster dit också, och hennes kusin Emilia. Vi fikade och snackade, och Emilia visade sina fynd, efter ett tag kom H och var bitter för hon inte hittat nått, så hon gick ett varv till, och ett till, försökte få med mig på ett till varv, "NEJ DU" var mitt svar. Så hon gick ensam, kom tillbaka och hade hittat en mössa till Silas, som var alldeles för liten, hehe, inge flyt. Så hon drog med sig Emilia på ett till varv. Inko berättade om Volvo's nya satsning, en V70 Plug-in HyBrid, elmotor 100hk/160hk diesel D5. D5-motorn driver på framhjulen och elmotorn driver på bakhjulen.  Den går 5 mil på elmotorn. Och även om man gasar på så slår den om till diesel. Den ska tydligen bara dra 0,19L/milen (!!), och det tar 1-2 timmar att ladda elmotorn om man har högre spänning, annars ungefär 6 timmar. Vilken jäkla bil alltså, år 2012 kommer den ut. :)

Efter en trevlig förmiddag på Loppisen så åkte Inko och gänget till Haga sen skulle dom till Östra för att hälsa på lilla Nea. Jag, H och bejbi gick mot bussen, men på vägen gick vi in på Audi-butiken, ojoj vad jag hittade godis dära, en Audi A5 med en 3 liters V6:a, ska fundera på saken, kan ju inte säga annat än att jag blev sjuuuukt sugen. :) Nackdelen då.. Audi är så jäkla dyra att köpa nya, 414.000:- går den lös på, men tar man på företaget så får man ju bort momsen och sånt där, men ändå.. tjaa, ska fundera. Finns ju mycke andra bilar jag också är sugen på. :D

...Sen tog vi bussen in till Göteborg, det var ju också ett äventyr, när vi kom fram till Nils Ericsson och skulle hoppa av så stänger chaffören dörren mitt framför näsan på oss, och det strömmar in folk i bussen, och där står vi, med vagnen vid dörren och fullt med folk bakom oss, så vi kan inte sätta oss igen. Så kommer det ett gäng kvinnliga invandrare med barn och liksom tittar på mig och frågar: "Ska ni ut eller?" Ja, svarar jag. "Men kan ni akta på er för vi vill komma förbi?" Jag tittar på henne med min ÄR-DU-HELT-JÄVLA-DUM-I-HUVUDET-BLICK och svara: "Jo, vi vill också gå men som du ser så är det stopp här". Alltså, hur jävla korkad får man vara?! Det är som att be en blind-dövstum-stelopererad-lobotomerad sjöhäst att vakta sin baby. Jag var så jävla nära att få ett utbrott på henne men vi satte oss ner istället och åkte till nästa hållplats, inte så lång, andra sidan Nordstan. Väl ute ur bussen kom mina aggresioner ut, dom fick H lyssna på.

Vi knalla runt inne på Nordstan heela dagen, käkade sushi och sprang runt som yra höns. :)
En bra sak med Göteborg är att dom har typ "skötrums-lägenheter" på t.ex Åhlens där man kan gå in och amma och byta blöjja och så, med microvågsugnar, skötbord, toaletter och soffor, det är ju asabra. 3 thumbs up! (Y)

När vi hade sprungit runt hela dagen så var vi påväg hem, dom hade modevisning där också, vi stannade på Espresso-house och H köpte en Frappino och jag en Vanilla-latte, gött som tusan. :)
Sen var det dags för mig att få lite bukfyllnad (var tredje timma ni vet) så tog en burgare på Burgerking sen gick vi och väntade på bussen, den var försenad och det var knökmycket folk som skulle med, även en snubbe som var så påtänd på kola så det liknade ingenting, han stod bredvid oss och snackade i telefon oavbrutet, han var varken tyst, osynlig eller diskret. :p
Sen kom vi hem iaf, efter en lååång dag, kelade med Silas och H fixade käket idag, det vart sojakorv och stuvade mackisar, de var gött!
Sen blev det kväll och Silas skulle sova, jag prövade natta han men han var ju som vanligt inte alls sugen på att sova när jag sövde, han ligger bara och tittar på mig med sina stora ögon och vill busa, så vi bytte, igen. Och han somnade efter ett tag, då var det dags för lite Farmville. Har slösat pengar idag, 90.000 gick det, jag byggde ut min farm och köpte en lada och massa annat, hehe Farmville for life! :D
Sen skulle jag färga H's hår, jag drev lite med henne i stil med att jag aldrig gjort det förr och snabbare än en spottkobra säger hon: "Men ge mig ena handsken så kan jag hjälpa till så går det fortare", AH TJENA. Alltså tjejer litar aldrig på killar när det gäller sånt, jag förstår inte. Men sen fick jag iaf ett erkännande och hon sa att det blir bra, och att jag kunde. (Y)

Nu vet jag inte, har inte hänt så mycket mer idag, ska väl packa lite smått och kolla så jag har med mig allt, imorgon bär det av till Pelle och có. :)

Slänger nån bild också, vart inte så mycke bilder idag. BTW, på bilden inne i skötrums-lägenheten så ser jag tjock ut, det är jag inte. :(


Sushi @ Slimfood  Skimmy sov i vagnen under lunchen. <3  Jag och Silly inne i   Yeee, fashionshow. :p  Jag älskar dig mest i världen. <3  Puss på dig pappas lilla gris, du är vackrast på jorden. <3  Audi A5 3,0 TDI Quattro, MORR!

Nu blir det att krama kudden. :)
Miss jo!

Fredag!

Min tur att ha sovmorgon. (Y)
Vaknade vid 10 och låg och kelade med grisen ett tag, sen var det grötdags igen, gick lika bra idag som igår, typ. Kladdigt och roligt.. för Silas del iaf. :)
Efter härligheterna så började jag med lunchen, hittade inte så mycket i kylen idag, H har nämligen inte fått något nytt kylskåp så hon har alla sina frysvaror i hos "moster Mona" så. Men plockade ihop det jag hittade och slängde ihop en vegetarisk pytt i panna m ost/mjölk-stuvad broccoli. Det blev väl helt OK med tanke på råvarorna jag hade att leka med!

Var ju tänkt att vi skulle åka in till Götet idag och fixa lite men efter gröten och mitt lunchfix så var klockan redan 15:00 så vi bestämde oss för att åka imorgon istället, efter "lördags-loppisen/släktträffen". Så jag prövade att natta lillgubben men det gick inte så bra, han ligger bara och tittar på mig med stora ögon och vill busa, så jag bad H försöka och han somnade efter ett tag. Vi satt och var nördiga framför våra laptops ett tag. Sen vaknade Silly och H var så uttråkad att hon nästan grät, så vi tänkte gå på en promenad och köpa mjölk. Vi gick ut och innan vi gick till Maxi så fick lillgubben gunga lite, han är lite fjantig min son, tror inte riktigt han gillar höga farter och sånt, när det går fort.. Det ska vi ändra på när han lärt sig gå, ska köpa skoter och cross till han och sen skicka ut han på banan, han ska kunna träna med mig när han är 5 har jag tänkt, så ska han bli bäst på antingen motocross eller skotercross, det är liksom mitt mål. ;D Jaja, tillbaka till verkligheten, 2 timmar senare var vi tillbaka och 600 kronor fattigare, det är livsfarligt att gå på Maxi, man blir uppslukad av impulsdjävulen och skenar iväg nått så fruktansvärt. :b
När vi kom hem så var det dags för bejbi att sova, H nattade honom och röjjde vardagsrummet och jag fixade köket, disken och började med maten, idag bjöds det på fyllda tomater med kryddig vegfärs, chili/paprika creme fraiche och örtpasta, de var baouta-gott. :) Till maten kollade vi True blood, måste erkänna att jag tyckte den var bra, så måste kolla dom föregående avsnitten sen är man väl torsk på det också. :b
Efter True blood så plockade jag undan efter middagen och fixade ihop lite friterade bläckfisk-ringar, och är ni med nu? ...Dom var goda dom också. ;)

Nu ligger Silas och drar mini stockar i sängen, och H har somnat på min madrass och drar stoora stockar, inte för att det gör mig nått, ser ut som att jag får sova i sängen inatt, inget jag har något emot. :D

Lägger upp nån bild, blir lite matbilder igen men mat är ju livet så vafan. ;D Enjoy!


Wihoo, början på pytt i pannan. :b  Pytt i panna. Och broccoli. (L)  Vackra bejbi gungar. <3  Bejbi, ser lagomt uttråkad ut. ;D  Vackrast i världen. <3  Jag och Skimmy i lekparken. <3  Les tomatos de la fjonos. :p  Mumma. :D  Och så bläckfisken såklart. :) GÖTT! 

..Sådär ja nu blir det bädden. :)

Miss jo bejb!


En torsdag hemma...

...blev det, men det gör inte mig någe, rätt skönt att vara hemma ibland. Sitta och vara nördig framför datan och kela med lillgrisen. :)

Dagen började prick 07:00 då Hannah kom och lämnade Silas till mig, vi låg på madrassen och kelade ett bra tag, gosade och kikade teve, hela 2 och en ½ timme. Men sen blev han hungrig och trött så då var det dags att väcka mjölk-kossan. ;D När Skimmy sov så hade jag planerat att ta igen lite sömn men så blev det ju självklart inte, jag hann bli pigg och satt framför datan, tills typ 10minuter innan han vaknade, då somnade jag minsann i soffan, men H var snäll och lät mig sova i hela 40minuter, så fick en liten powernap där. :)
Men sen var det ord och inga visor: "kliv upp nu förfan!", jahapp, bara att kliva upp då. :p
Vi gick till köket och jag slängde ihop lite gröt till gossen min, och sen blev det kladdkalas för hela slanten, ooh jag gillar verkligen inte att titta när barn äter.. eller jo det gör jag ju men jag får sådär, uäää ni vet när dom kladdar med händerna i maten och sen i ansiktet och håret och överallt, tänker bara på massa torkad (i det här fallet gröt) i hela fejjan och överallt. Blää. :b

När vi hade fikat så var det dags att ta en dusch och testa min nya face wash, den var riktigt bra, kände mig som en helt ny man, ni vet som dom i reklamen när dom bara "woosh, damn i look good, and it's all thanks to this product, buy it and you will become the George Clooney of your era". Njaa, kanske inte riktigt så snygg blev jag men det kändes skönt iaf, är nöjd!

Efter jag hade duschat var det H's tur, så jag och Silas liksom bara, hoff tjejer ska då alltid duscha så länge, och la oss på golvet och lekte lite, sen gick vi till köket och så fixade jag ihop en omelett med creme fraicé, körsbärstomater och ost, den var god. :)

Senare, tänkte installera ett spel som jag köpte på Ullared, DiRT. Men neeeeeejdå det gick inte för smarta jag läser ju inte på produkterna jag köper utan handlar först och tänker sen, och besvikelsen var enorm när det inte gick att spela, läste på baksidan och där stod: Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc. Laptops). SUCK!

Och så gick dagen och det blev eftermiddag/kväll, H städade vardagsrummet och jag fixade köket, diskade och lagade middag, idag bjöd kocken på kryddstarka marinerade vegbiffar med pesto, broccolipasta och café de paris sås.. Även det kittlade skönt i kistan. :)
Till maten så visades filmen 'Click', har sett den förr men vafan.. Den är bra, men riktigt sorglig på slutet och det var inte bättre än att man fällde en tår, jag har blivit så förbannat blödig, eller jag har alltid varit det, men det känns som att det blir värre med åren. Hoff vill inte ens tänka mig hur man kommer vara när man är 50, lär ju inte kunna kolla på teve över huvudtaget utan att sitta med tårar i ögonen, eller tänk (förhoppningsvis) den dagen jag blir farfar, oh my god. :D Haha hoff vilken jävla mespropp man är. :b

Nu är det iaf kväll/natt och Silly har somnat för längesen, men nu vaknade han till, så mysigt när han ligger och gnyr i sängen, jag får hålla mig från att springa dit och kela med han, kan ju inte direkt göra det, då blir han ju pigg och så blir det en väldigt lång natt. :D

Lite bilder slänger jag upp också, enjoy. ;)


Vackra Silas, lite nyvaken. <3 Käka lite gröt va. :) Haha, Silas skulle dricka mjölk men kameran distrahera lite för mycket det resulterade i att jag hällde men han gapade inte, kul att vi fick det på bild. :D Bejbi ville inte riktigt va med på bild, men det ville jag så det var bara att acceptera. ;D <3  Han KAN sitta, till och från. :) <3 Jag och Skimmy öser bärsjal på GEKÅ's. Stiligt. ;D Riktiga män sköter disken. ;) Middag, med massa sååås. Obesity here i come. :D Och så avslutar vi med lilla älsklingen som sover, pappa älskar dig mest gubben. <3 



'Cause even when i dream of you, the sweetest dream would never do, i'd still miss you babe..'


Ullared.

Vilken dag..

Eller, vi kan ju börja med gårdagskvällen, började ju som sagt med min gå-upp-i-vikt-med-hjälp-av-olivolja kur, för det första så var det det vidrigaste jag druckit på länge, trodde det var det värsta men sen visade sig att man tydligen ska må illa i 14 timmar efter det också. Så mådde piss hela eftermiddagen/kvällen, försökte sova bort det och det funkade.. ett tag. Vaknade vid 02:30 och mådde så jävla illa att jag inte ens kunde ligga ner, då tyckte jag att det var dags att ta en snabb bön till porslinsguden. Gick på muggen, tog med ett glas saft och hann inte mer än ta nån klunk sen började jag spy, KASKADER! Så jävla äckligt, men det värsta var inte att jag spydde (gjorde ju det frivilligt förut innan krogen bara för att kunna dricka mer i baren), nej det värsta var att jag spydde upp all maten + olivoljan.. Så räknar ju inte med att jag gick upp nått i vikt igår iaf. :(
Gick och la mig igen efter min kräkfest, så otroligt lättat av att fått tömma magsäcken att jag somnade bums. Jag svär det var värre än den värsta bakfyllan ni kan tänka er. Till och med värre än den där gången då jag låg på Torneträsk mitt på isen, hela morgonen, mellan 2 arkar, så bakis att om det hade funnits en vak i närheten så hade jag ålat ner i den och dränkt mig själv bara för att slippa vara bakis.

Jaja, vaknade på morgonen till ljudet av lilla Silas som låg och gnydde, och så självklart Hannah's tjat, "kliv upp nu din jävla mes, vi måste åka nu". :Mmm, 5 minuter till, ska bara vila lite, börja ät frukost och gör dig klar.
"Jag är klar, kliv upp nu Amanda väntar". Jajaja, jag klev upp och vi käkade frukost och jag var klar på 10min. Det var INTE H, det slutade som vanligt med att jag fick stå och vänta på henne i typ 30 min.
Hehe, fick förresten höra vid frukosten att jag pratat i sömnen på morgonkvisten. Silas hade legat pigg klarvaken och H hade sagt åt han något i stil med: Kan du inte somna nån gång. Och då hade jag svarat: Men jag kunde inte kontrollera mig, jag var tvungen att spy. (?!) "Inte i sängen väl" hade H svarat och sen vet jag inte om hon fick nå vettigt svar ur mig. Kommer ju nämligen inte ihåg den händelsen. :p

När vi var klara så tog vi bussen till Munkegärde och hämtade Amanda och bilen, sen åkte vi till Ullared.. eller inte. Jag trodde ju att med åtminstonde en Göteborgare i bilen skulle vi hitta dit, men så var inte fallet så vi fick vända och hämta GPS'en, tur att vi inte hade kommit så långt. När vi hämtat GPS'en så gjorde vi ett nytt försök. Efter lite över en timme så var vi framme. Hungrig var jag då, som en varg så vi gick och käkade, kebabtallrik käkade jag, jordens jävla barnportion fick man, för 70:- tycker man ju att man borde få en någorlunda portion men inte det inte. Men då var det ju också en thairestaurang och dom äter ju som kaniner. Hmm, nu när jag tänker på't så är'e väl inte så vanligt med thairestauranger som serverar kebab, eller det kanske är de? Skit samma. Efter maten gick vi in på GEKÅ's, och redan vid portarna så började jag inse hur lång denna dagen skulle bli, det och att H redan i bilen hade sagt att "på Ullared måste man vara minst 6 timmar", ett utlåtande som jag och Amanda skrattade rätt mycket åt och tyckte att hon överdrev ganska så hårt. HE HE, NOT!
Vi gick runt och tittade, och tittade, och tittade, och tittade, och tittade... och tittade. Vi hittade en hel del fynd också men jag och A var ju klara RÄTT så jävla långt före H tyckte att hon var klar och efter 3 timmar så var jag tvungen att ha mat igen, måste äta var tredje timme enligt min personliga coach. Dock ingenting jag har något emot, jag gillar att äta, ofta. :) Så jag och Silas gick till 'Röda fiket', jag köpte en macka och en läsk och satte mig och spana på folket med Silly i vagnen bredvid. När jag fikat klar så lekte vi lite med hammare och skallran, Silas bakna lite och slängde sedan på golvet, så fick jag kliva ner från barstolen och plocka upp den, om och om och om igen, typ 100ggr.. Av 100ggr var det EN som erbjöd sig att hjälpa mig, EN av typ alla 20.000 som ryms under det taket (vad det kändes som iaf). Inte för att nu det gör något, förväntar mig ingen hjälp. Han hade ju kul så. :)
När vi lekt klart så ringde jag upp tjejerna och kolla vart dem höll hus, H5 säger dom så vi gick dit. Och sen fortsatte vandringen, runt och runt och runt. Efter 4 timmar började jag bli gaaaanska så less, A också för den delen. Men H var inte klar på lång väg. :b
Finns inte så mkt att skriva, vi gick i släptåg efter H som tog täten och kollade ALLA hyllor, och då menar jag varenda jävla hylla på hela jävla GEKÅ's. UTAN att överdriva.

Till slut lyckades vi övertala H om att det var dags att åka hem, då hade vi varit där i över 6 timmar. Så vi gick mot kassorna, och jag började se ljuset i slutet av tunneln, men neeeejdå. Då skulle vi kolla på mat också i jävla 40minuter, MAT?! Hur kul är'e att kolla på mat? :p
Jaja, till slut så fick vi med henne därifrån, då fick jag ordagrant knuffa henne mot kassorna!
Vi betalade och jag känner livsglädjen sprida sig i kroppen igen, kan det verkligen vara sant, får jag åka hem nu tänkte jag för mig själv när vi närmade oss utgången, oh happy day poppade upp i min skalle. :)

Vi kom ut och det var dags för mig att äta igen.. trodde jag. När jag säger att vi måste äta så har dom två hondjävlarna mage att säga att vi inte har tid?! "Du kan äta hemma, jag måste ändå också äta direkt vi kommer hem". Men fysjutton sån orättvisa tänkte jag och gick väldigt motvilligt till bilen.
Vi körde hem och väl i Kungälv så tankade vi och så sprang jag in på 'Maxi' och köpte 2 pizzor och en chipspåse som vi har fläskat på ikväll. Kelade lite med Silas innan han skulle sova sen fixade jag disken, pizzorna och kopplade in TV'n. :)

Justja, mina fynd: 4 assnygga t-shirtar, lite pressenter, kläder till flickorna, godis (vet inte varför, jag hatar godis), en zip-hoodie, ja jag vet inte, kommer inte ihåg allt.. men några fynd blev det. :)

Och nu är jag sliten och sänkt som en rysk ubåt så det blir nog att krama kudden. :)
Men först kommer lite bilder från dagens händelser, dock inga innifrån BEKÅ's då man inte får fota där inne av någon konstig anledning, det är ju inte NASA precis. ;b

Håll musen ovanför bilderna för förklaring. (Y)


Silly i bilen, glad kille. :)  Rock 'n roll  Snart framme.(Y)  Framme!   Påväg hem i solnedgången, och en riktig stekare måste ha dom rätta stek-brillorna. ;) Tack Sillybejbi för lånet. <3  Stek-wannabe'. ;o  En trött liten Silly på väg hem. <3 


...Måste bara lägga upp lite söt bilder på gubben när han sover. :) Hannah's bilder! Nöjd? :b

                                            Gubben med snuttis som kudde. <3  HAHA, såå söt min lilla älskling, en slagen hjälte. <3

Brakmiddag.

..blev det, är så mätt att jag skulle kunna lägga mig ner och gråta. Och det där med att dricka olivolja, fyyyfan så äckligt, det smaka ju inte speciellt mycket men konsistensen, som att dricka sats blandat med fiskslem. :( Inte nu för att jag vet något om hur varken sats eller fiskslem smakar, men man kan ju tänka sig nå liknande. :o Nu ska jag kolla Idol och Roast på Berns. :) Tycker du också borde ge Berns en chans, man får iaf skratta åt dom stackars jävlarna. :D Uppdaterar senare. Puss

Gå upp i vikt!

ÄR SVÅRT, alla säger ät mera, du äter för lite och blaha blaha. Men om man inte kan våldsäta som alla andra verkar kunna då, för jag kan då fan inte, jag spyr bara då. Någon som ha nå tips?
Har iaf läst på lite om olivolja nu och det ska tydligen vara bra, 1dl/dagligen ger 1kilo/veckan så om man överdoserar det lite så borde det ju bli kanon. (Y) Det var någon som hade skrivit nått om att det skulle vara hälsofarligt men hittade inget om de, någon som vet nått? Har ju prövat grädde förr och det om nått är ju så fruktansvärt vidrigt, usch! Skitsamma, jag ska iaf ge olivoljan en chans, sen får vi ju se om jag sprängs eller nått sånt, kanske dör av "oljeöverdos" men det tror jag ju inte. :D
Nu ska jag iaf börja min kur, 2dl olja, skål på det!!

                                                                            


Nu har jag bytt första bajsblöjjan också, det är ju inga småkluttar som förr då man fick byta 30ggr/dag, nu är det ett lass, och då är'e ordentligt och så luktar det ju inte sött och lite gott som förut, nu luktar det bara skit, helt underbart. :b
Får ju spola av hela gossen under duschen nu när man byter, men det är ju bra. Han utvecklas ju åt rätt håll. Inte som Benjamin Button, men shit vilken bra film det är, helt sjukt bra! (Y) 
Nu ska vi gå ut och gunga en sväng. :)

Fick vakna till en underbar vy imorse igen, Silas låg och peta mig på näsan och titta på mig med sina stora vackra rådjursögon. <3 

                               Älskling med ögonen. <3


Vagnpromenad med lilla prinsen. :)

Tog en liten promp till Willy's och köpte lite mat. Ok.. jag ska inte vara oärlig, jag köpte snus också. :(
Men man kan ju inte sluta sådär på stört, men sluta ska jag, jävla säkert. :)
Inte så mycket att skriva, hände inte så mycket. Köpte mat, en glass, snus, läkerol och den där nya O'boy dark (Hannah som prompt skulle ha den), vilket jävla missnöje de också var, smaka precis som vanlig O'boy bara de att den var sämre, och smakade inte alls mer choklad, men däremot mindre. :o 

..Jo glassen där, jag gillar ju inte glass men Hannah ville ha en så då köpte jag också en, en Geisha strut. Vet inte vad jag tänkte, jag gillar varken glass, geisha eller strut. Men tog en tugga och såg att det var nougat i den så tänkte att jag skulle äta den iaf, så bet lite charmigt bort våfflan runt omkring och spottade ut den till skatorna, sen fick jag tag i nougaten, den var god så jag tog en större tugga och fick hela i munnen, de blev alldeles för mycket nougat då och så sved det bara i halsen.. De sluta med att jag var både missnöjd och törstig. Kanonkul!

En sak till var det, en liten grej som störde mig, såg ett lite äldre par som var ute och gick med en barnvagn, så skulle dom gå över vägen. Farbrorn gick först med hunden, så kom det bilar och då springer tanten efter med barnvagnen?!? Är det värt att "gå" om man vet att man kommer behöva springa för att hinna? Njaa, då väntar iaf jag hellre dom där extra 10 sekunderna.

Tänkte slänga upp lite färska bilder på bejbi, och så tog lite bilder på vägen, dom kommer här.


Ögonen, så vackra. <3  Pappas älskling, så förbannat vacker. :)  En sömnig gosse. <3  Inte lätt när madrassen tar slut. :p  Älskling. <3  Nerpackad för avfärd. :)  Ute och trampar. :D    En liten tjockis på Willy's. :)  Grönt gräs, ska jag skicka lite? ;)  Sen blev Silly hillbilly less på att åka vagn. :O :p    .... Och då gick vi hem igen. :)


Och nu är jag trötter, så nu blir'e att krama kudden. Gonatt. :)

Slitsamt!

Jess, har varit fyllechaffis fredag-lördag heeela dagarna och hela nätterna. Omringad av öl satt jag på fest och funderat på varför jag gör detta mot mig själv, men kom på att i vissa fall hjälper det ju att utsätta sig för sånt som man allra minst vill, för att kunna gå vidare. :p Men det var rätt kul också, kul och se en fest från ett nyktert perspektiv. ;b

Trots alla jobbiga fyllon och en och annan idiot så har helgen varit den bästa på länge, tack för att du tog dig tid trots att du kanske borde sovit. :)

Och nu är jag i Götebååårg, blev väckt av världens finaste lilla korv imorse, slog upp ögonen så låg lilla skimmy där och tittade på mig. <3
Nu ska vi gå och handla mat, sen vet jag inte, gosa lite med lillgubben. :)


                      Papi älskar dig mest gubben. <3


Reboot myself..

Jajamen, nu jäklar.. Spriten står på hyllan, och där skall den stanna till som tidigast nyår. Ska köra seriös träning och kost nu och få lite Rutin. Är så less på att bara kröka och slira, käka skräpmat 24/7 och ha ångest varje söndag, men nu är'e minsan slut på det, och det bästa är att ingen tror att jag kommer kunna hålla't och det gör mig bara ännu mer taggad för att göra det. :)

Nu undra ni som väljer att läsa kanske varför jag skriver det här, här? Det är mest som en liten påminnelse till mig själv ifall jag skulle bli sugen nångång, lär ju inte dröja så länge innan jag måste sätta mig ner och läsa ovanstående. :p


Idag har jag..

Vaknat vid 11 (tror jag), åkte och hämtade Pelle och Viktor sen mot stan, gick på 'Brända' där vi handlade följande. Jag; Grillad kyckling m. couscous och fetaostsås, trocadero och en kaffe. Pelle; Kyckling-sallad, Rostbiff baguette, Cola och en kaffe. Viktor; Rostbiff baguette, wienerbröd, apelsin läsk och en kaffe. Rätt ingående förklaring där men det kanske är nån som tycker det är kul också. :b Så vi satt där ett tag och fikade, de var gutt. :) Efter fikat gick vi på bolaget, där köpte Pelle öl som om det var hans sista dag i livet, jag däremot köpte.. INGENTING! (Y) ...Viktor vågade inte ens gå in på bolaget utan tog min nyckel och gick och satte sig i bilen direkt, haha. ;b
Efter bolaget körde vi Viktor till sjukhuset där han skulle röntga handen för att se om han får ta av gipset, vet inte hur det gick, hoppas det gick bra dock. :)
Sen åkte jag och Pelle några varv på stan, de var riktigt kul. Ne, det var de inte så vi åkte till Team Sportia och skulle köpa träningsbyxor till Pelle, vilket jävla projekt jag säger då det, som att gå på loppis med min svägerska, man kommer in men sen är man fast. Men till slut så hittade han ett par som han gillade, så vi gick för att betala MEN.. då såg jag mössorna, och då måste man ju testa alla och köpa en åtminstonde en, så det blev en neon-orange typ toppluva. As schnygg. ;D
Efter det så åkte vi på El-giganten och skulle skälla ut en försäljare för att hon sålt en kass mobil till Per, men så träffa vi Loffe och han förklarade hur Per skulle gå tillväga för att lösa sina problem. Så prata vi lite med han och så, sen köpte Per en USB-kabel som han tydligen behövde för att föra över sina kontakter osv.. Sen körde jag hem han till Fredrik och åkte hem själv och vilade innan gymmet, stekte 2 ägg och pressa i mig dem, sen åkte jag och hämtade Per, fredrik och Sirkka så åkte vi och tränade, och fyfan va kul det var, helt underbart. :)

Efter gymmet åkte jag hem och svepte 2 råa ägg och tog en dusch sen tillbaka till Fredrik och kollade Idol, sen kom Sandra förbi också en sväng, surra lite skit sen åkte hon igen. Vi kolla teve och så, sen skulle Pelle börja fixa sin mobil med USB-kabeln som han inhandlade tidigare idag, SUCK fel jäkla kabel.. Då blev han less och tog en tröst öl, och då var ju Fredrik också tvungen att ta en. Vilka vänner man har, alkade jävlar. :p

Nu ligger jag i sängen och "kollar" 'Seinfield', har nyss bokat biljetten till Götet, på söndag åker jag, ska bli så jävla kul att träffa min lilla prins igen, alldeles för längesen, saknar han så jag blöder inombords. <3


           Pappas födelsedag, fick Batman boxers av bejbi. :) Puss på dig, pappa älskar dig mest!


Men nu ska jag sova, börjar bli trött i normala tider nu igen, skönt! Hade gutt och godnatt.
Puss på dig sunshine!


Björnen sover, björnen sover..

Inte i sitt lugna bo, för den jagar oss i skogen. :o
Nee.. riktigt så farligt var det inte den här gången heller, men den var där bakom och lufsa, lite creepy var det när vi hitta relativt färska efterlämningar också och jag tror inte jag var ensam om att känna lite oroskänsla för det vart genast rätt så pratigt i våran lilla trio. :b

Ja, vi har varit i Fredrik's släkts stuga långt ute i vildmarken, de var gött att komma iväg en sväng, vi käka gott, drack med måtta, fiskade och la nät. Fisket var riktigt dåligt, högre vatten än i Sri lanka under tsunamieran, men vi lyckades ändå dra upp några harrar som vi halstrade. Vi kom även fram till att vi fortfarande har mycket kvar att lära då vi inte fick nätet rätt trots att vi var 3 stycken, och ingen flytboj hade vi heller så nätet låg mest på botten och samlade skräp. :b Sen fick vi åka matförgiftningståget allihopa, jag var loket och började spy på lördagmorgon, mådde piss hela förmiddan och spydde som en gris, sen var det Fredriks tur att kliva på, på eftermiddan började han också kalva som en sjörövare, han mådde piss hela natten och trodde han skulle dö men han höll modet uppe och klarade sig, efter några timmar så ville Pelle också åka, så han började också spy på måndagen och vad jag vet så ligger han fortfarande framför porslinsguden. :p Lyckad resa annars, haft riktigt kul!

Tänkte lägga ut lite bilder nu från fiskeveckan, så här kommer lite bilder på hur det kan se ut när man släpper ut 4 nyblivna pappor i skogen 1 vecka. :D

Vi som finns på bilderna är Jag, Mats, Wattle, Johan och Patrik. Sen kom Jocke också sista kvällen.

Börjar med en nice bild på Rautasälven. :) Bilder by Wattlesphotos.com  Skål på dig gubben. :)  Fin bild från ett hemligt ställe. ;)  Fin bild på Bengan i lugnet. :)  Mys vid elden. :)  Wattle kan det där med foto. :)  Kingen. :D  Spegelblankt. :)  Robban is a natural born killer. :o  Här kommer Christoffer Wattle, tjollahopp tjollahej tjollahoppsansa. :)Hehe, morgonen efter, jag och Jocke orkade inte riktigt ta oss bort till tältet. ;D  Jocke är en jävel på att att elda upp publiken. :b  Lilla stekspaden. :b  Pååååå med grädden. :)  Matlagning, wokade grönsaker, dillkokt potatis och halstrad öring med purjolök, vitlök, svamp, majs och grädde. :D  Jag och Jocke öser Lifehouse - Sky is falling. ;)  Är man i skogen så är man, enda stället man får vara sig själv på. ;D  Det var faktiskt bara EN av oss som hade framförhållning nog att ta med en torklina, Wattle såklart. :)  Mats försöker panikatrat få bort 'snåltappen' från whiskyflaskan. :pFin vy från lägret. :)  Hmm, är det bara jag som drar kopplingen mellan Mats och vinboxen? ;D    Wattle. :)    Bengan var också seriös. :)  Wattle kör lite seriöst fiske på kvällskvisten. :)  HAHA sen kom jag och Mats, då var'e slut på lugnet. :D  När vi var små var vi så fattiga att vi knöt ett snöre runt fisken så fick alla svälja en gång sen drog man upp den. :p  Chill vid lägret. :)  Patrik är glad trots det dåliga fisket. :b  Snyggingarna Wattle och Bruno. ;b  Rautas.  Tjena snygging. ;D  Slår upp lägret, fortfarande lugna gatan. :b  Tjuvrökaren. :(  Johan och Patrik är ute och trampar. :)  Snygg kille i skogen, kolla bröstspännet. Åsa-nisse fix. :b  Låna mig en hand är du snäll.  Kanske ska ta och berätta om skinnbyxorna, dom har jag fått av min kusin Stefan, och jag passar inte alls i skinnbyxor, jag vet! Men jag kan inte låta bli att glida i dom när jag ska ut i skogen bara för att det är så förbannat manligt med skinn. HAHA! :D  Ut i lugnet. :)  Får man bju' på en kåsa vin älläh?  Wattle; jag vill se er blöta och sexiga. Här är resultatet. ;P  Hm?  Christoffer hade hört att fjällbjörk brinner fast den är sur. Nu vet han. :p  Wattle är glad och tar en ton. :)  Och där låg jag i godan ro och skrev sms när plötsligt Wattle fick för sig att utöva lite MMA på mig. :p  Hehe. :p  Sen var'e Mats tur. :p  Nakeribäcken.  Mats tyckte min bil var den perfekta platsen att ta en stötvila på. :p  .. tills han hittade en ännu bättre plats vid lägret. :d  Det är visst nått med att grensla en stock och flisa ved med en riktigt stor kniv. :p  Bengan chillar maxxat. :p  Tjenamoss. .p  Skååååål gubbar. :)  en glad gubbe. :d  en till glad gubbe. :p  Haha, tidigare under veckan så hade Wattle besudlat en av mina fiskar så jag och Mats tänkte hämnas med hans lilla öring, kommer några bilder på det här men finns även en Massa censurerat som Icke kommer komma ut här. :p   Sexigt blev det. ;b  No comment.  Avslutar med ännu en klockren bild av Wattle. :)


Ja, det var väl de jag orkar lägga upp nu, tycker verkligen dom borde utveckla bloggens bild-uppläggnings-system. :p

Mitt knä läker bra, men nu åkte man ju på den där förgiftningen också, det verkar som att jag aldrig ska få komma igång med träningen. :(

Jaja, åker iaf ner till Götet nu under veckan nångång, saknar min lilla pojke så jag blöder inombords. :(
Så det ska bli Riktigt kul att få vara med han lite! :)
Ska nog däremot inte söka lägenhet där nere, har kommit fram till att jag har för mycket kvar här uppe, eller för mycket låter som att jag har hela livet här uppe men så är det inte, hade kunnat packa och dra imorgon, om det inte var för en viss solstråle. Och man ska ju följa känslorna, och känslorna säger mig att jag borde vänta med att flytta, får väl se vart jag hamnar men jag tror hur som helst att resan dit kommer bli en bra resa. :) Puss!

Men nu ska jag ta och kurera mig lite här, lite thé och sånt. Kolla lite teve, borde ju visas nått vettigt på nån av alla dessa kanaler, men det gör det sällan. De är fan konstigt, spelar ingen roll om man har 4 kanaler eller 120, det slutar ändå med att man sitter och zappar och söker nått som är värt att kolla, VARFÖR?!
Tacka fan för Discovery channel, den har räddat mig ett Antal gånger!
Varför visas det bara skit på teve nu för tiden? Tänk förr, alla bra program som visades, t.ex Tuttifrutti, varför stryka ett vinnande koncept? Besvikelsen var ett faktum, och jag vet att jag inte är ensam om den saken. ;D
Loket, julkalendern, sommarlovsmorgon, va hände? Förr var det två roliga snubbar som jobbade på en soptipp eller nå sånt, och lärde barn hur man sorterar och sånt där, lärorikt Och kul. Nu är det nå jävla animerade robotar som far omkring i galaxen och kämpar mot ondska, I VARJE JÄVLA AVSNITT? Och hjältarna (robotarna) vinner varje gång. För precis så är det ju, not! Den goda sidan vinner ju aldrig för tusan, visst man behöver ju inte svartmåla hela världen för dom små barnen men man kan väl åtminstonde kasta in lite gråzoner så dom också får lära sig att allt inte är färglatt och vackert.

Jag tycker då att det är dåligt.. nu är det iaf Roast på Berns, nu snackar vi underhållning. HAHA, kändisar som får betalt för att stå och totalsåga varandra inför hela svenska folket?! Sen sitter dom där och låtsas som att dom inte tar illa upp, när man ändå ser att en del håller på att börja gråta.
Hur jävla mycket ska man inte tycka om pengar för att sitta i teve och se ett inslag om när din "arbetskamrat" knullar din mamma bakifrån och kallar henne för slyna?

Ah jag vet inte, jag hade då inte låtit någon säga så om min mamma, spelar ingen roll hur mycket det skulle klirra i kassan, finns ju faktiskt saker som är viktigare än pengar.. eller ja, inte om man är kändis då, för då är det helt annorlunda. Jag vet, vi åker till Afrika och spelar in teve så kan Carola sitta och skriva autografer till barnen där, ah det låter ju vettigt som fan, för dom sitter ju garanterat och dunkar Carola på sina surroundsystem varje kväll innan dom går och lägger sig i sina hyddor byggda av koskit?
Hoff, sverige är helt underbart måste jag faktiskt säga, nu står Soran och säger att Pernilla Wahlgrens familj sprider sig värre än AIDS, och David står och skämtar om att hon blivit slagen och hon bara "skrattar", ah men kanske enda anledningen till att hon ens försöker få fram ett flin är väl för att hon vet att det klirrar pengar i kassan.
Jag är så jävla less på all falskhet överallt, på stan, i teve, i politiken, i sjukvården. Vart man än vänder sig så står det nån jävel och ljuger en rakt upp i ansiktet. Money talks, jävla säkert!

Ne, nu har jag låtit fingrarna knappra för mycket igen. Ska hämta thé nu sen blir'e Discovery istället, BRA TEVE! :)
Godnatt på er som väljer att läsa. :b
Puss på dig!

Frånvaro. :o

Jess, tyvärr har jag inte skrivit på några dar men här kommer en uppdatering. :)


Tisdag..

..Jepp, nya tider, vaknade redan 11.40 idag. :)
Åkte och körde farsan till Volvo, när jag var påväg hem så blev jag förföljd av en vit Volvo, hmm körde lite snabbare men den följde efter, men såg att det bara var en person i bilen så gasade vidare. När jag kom hem så kom den vita volvon efter, vaf-n? Meeeeen det var ju bara Jens som var ute och firade att han fått tillbaka körkortet. :b Satt ute på gården och surrade med han ett tag sen gick jag in och tänkte fortsätta sova, men det gick inte. Tur var väl det. :D Låg hemma och läste på lite sen kom morsan, nöjd som fan var hon, hon hade köpt 2 tavlor, woho! ;b

Sen käka jag och morsan, köttsoppa m klimp, de va fet gött. :)
Efter maten ringde Sirkka, han var påväg hem, vi skulle beställa lite tränings prylar till mig, men så åkte han på jobb så jag följde med, stressigt blev det så fick inte riktigt med all utrustning så där satt jag 1000m under jord utan lypsyl eller snus, hittade cigg men inte f-n hade man nån tändare. Ska livet vara såhär tänkte jag i min ensamhet. Fredrik körde hem mig sen åkte han ner igen och fortsatte, så käka jag och hämta bilen och skulle åka och köpa snus, NEEEEEEEEEEJ!! Fredrik har mitt kontokort, han tog mitt kort och hämta käk igår så glömde jag ta tillbaka det, jävla-shitballs också, och farsan var inte hemma. Åkte ett varv på stan och träffade Marrie och dom, fick låna en snus av henne sen gasa ja vidare mot nya äventyr. Kom inte så långt, hamna på Fredriks soffa, satt där hela kvällen sen hem och sov. :)


Onsdag/torsdag..

Hmm, ja vad hände i onsdags då? Åkte till Sirkka och satt där, spela lite poker och så. Sen kom nån på att vi
skulle på Landström's, kommer inte ihåg vem det nu var men dit åkte vi iaf och skulle ta en öl och surra lite skit. En öl tog jag, allt gick enligt planera men sen kom en snubbe som heter Micke och lura in mig i en halsartävling, så då var jag ju tvungen att köpa en till efter det för den försvann ju så fort. :p
Klockan vart väl 23 nånting och dom som jobba började åka hemmåt men Victor och Robban ville på krogen en sväng och ville ha med mig, och dom behövde inte fråga så många gånger, så vi gick till Mommas och mötte Muttan, köpte varsin öl och satt där och surra lite.  Sen gick vi på Arran, och så ville Victor bjuda på en grogg. Ja man tackar ju inte nej till en grogg, redbull/jäger blev det, den var god. (Y) Sen blev det väl några öl till efter groggen. Vi flumma runt där, träffade en kompis så satt och surra med henne resten av kvällen sen hade det blivit
så sent att dom tände lamporna, ojdå! Jag hade ju ingen bil med mig och hade jag haft det så hade jag ändå inte kunnat framföra den så Virre fråga om jag skulle sova hos han, så skulle jag få min husvagn också. :D Så vi knalla dit, skönt med en promenix var'e. När vi kom fram så var vi ju lite dragna men Virre började plocka ihop gaddpistolen, häärligt äntligen tänkte jag, men när jag låg där och blev gaddad så var jag inte lika pepp nå mer, förbannat var ont de gjorde på vristen, sen när man är dragen också så är det ju extra synd om en. Men gjord blev den och nice vart det, en äkta Lilja, med initialerna, lät som en bra idé. När han var klar så kollade vi tv och snackade om allt möjligt, trevligt som fan. :) Sen kom han på; Fan nu kommer det stå VL på dig resten av livet.
Ja, det har du fan rätt i sa jag, så skratta vi lite åt det, ingen fara han lovade att jag ska få sätta mina på han nångång så. :b Sen lira vi Wii till typ 7 på morgonen sen sov vi, hehe. :)
Anders ringde vid 11-12 och ville åka och fika på stan och gå förbi systembolaget och kolla vad som hände där, så det gjorde vi. Efter stan så körde dom mig till Sirkka så hämtade jag bilen och åkte hem, vilade lite och käkade sen åkte jag till Sandra och hämtade upp henne så åkte vi till hennes bror för hon skulle städa hans lägenhet, så de var ju underhållning en stund. :p Sen åkte jag till Sirkka när han kom från jobbet, satt där ett tag och funderade över mentalhälsan hans då han stod på köksbordet i bara kalsonger och försökte hänga upp en lampa, hmm. :b
Sen kom Stefan och hämtade oss så åkte vi upp och kolla på hans nya lägenhet, nice blir det!
Efter det så åkte vi till David och snackade skit och kollade på hans laptop som han hade påbörjat något slags "fylle-projekt" på och skruvat upp hela datorn, vi försökte länge få han att berätta vad fan han hade gjort men han teg som muren så man kan ju bara anta att det måste ha varit en av hans sämre idéer då han inte
vågade berätta. :b Sen drog Stefan nånstans och lämnade oss utan bil, men vi fick skjuts av Tobbe som tur var. :b Åkte till Sirkka och spelade lite blackjack, det gick bra som fan, sen förlora jag allt, men som tur var så hade jag redan reserverat mina tidigare vunna pengar så förlorade egentligen bara en hundring
som jag lämnade på spelkontot. Jag har kommit på att om jag reserverar mina pengar så fort det börjar bli mycket så kan jag aldrig spela bort allt, hehe fan man borde vara rymdfysiker. (:


Började kolla bilder och snubbla in på bilderna från Koh Samui med grabbarna, kommer några här, fick sånt resesug, tur att vi åker igen i Februari, om jag inte åker redan före med farsan en sväng. :b



                   



Nu ska jag sova så jag orkar ösa kaffe på stan med Fredrik imorgon på förmiddan, så blir det väl en runda förbi glasbanken. :)


Justja, glömde nästan.. Lovade ju dig en liten playlist, här kommer den. :)

Skaburbian collective - flow
Skaburbian collective - welcome
Skaburbian collective - little girl
Skaburbian collective - working generation
Nomy - I miss you
Nomy - You better die young
Danish - le igen
Group 1 crew - forgive me (live)
Ras Cricket - skin
Fall out boy - Americas suithearts (acoustic)
Colin Hay - Overkill
Manu chao - El viento
Manu chao - Mr Bobby
The Mars Volta - Frances the mute
The Mars Volta - Album - Folie A Deux
Travis Barker - Remix Soulja Boy "Crank that"
The game & Travis Barker - "Dope Boys"
Lifehouse - Sky is falling
Lifehouse - Hanging by a moment
Lifehouse - You and me
Tullemore Dew - Nirpin Juoni
Thomas Ledin - I natt är jag din
Nordman - Vandraren
Cat Stevens - Father and son
Somewhere Over the Rainbow by Israel Kamakawiwo'ole LYRICS
Russel Allen & Jorn Lande - Come alive
Allen/Lande - Wish for a miracle
Mudvayne`- Happy?
Mudvayne - forget to remember
Mudvayne - Not Falling
Charta 77 - En björn och en tiger
Lillasyster - Umbrella
Afasi & Filty - Jobb
Meatloaf - I would do anything for love
Wyclef jean - Fast car
Sinead O'Connor - In this heart
Aerosmith - I don't wanna' miss a thing
Aerosmith - Crazy
Áerosmith - Angel
Aerosmith - pink
Billy talent - Red flag
Billy talent - Fallen leaves
Mike Ness - Charmed life
Third Eye Blind - Semi Charmed Life
Third Eye blind - Jumper
Trisha Yearwood - How do i live
The Eagles - Hotel California
Danish - Le igen
Pink Floyd - Wish you were here
Pink floyd - Mother
Lilly Allen -The fear
Lilly Allen - Smile
Lilly Allen - Fuck you
Lilly Allen - Alfie
Lilly Allen - LDN
Lilly Allen - Everybody's changing
Slipknot - Spit it out
Slipknot - Duality
Brad Paisley/Alison Krauss - Whiskey lullaby

Börja med dom. ;D /Gonatt, kram!

RSS 2.0