Åka buss!

Är så sjuukt överskattat.. Jag åker buss nu, jag har åkt buss i 2 timmar, jag ska åka buss i 5 timmar till. Jag gillar inte att åka buss. Jag har kommit fram till att jag hatar att åka buss. Dom uppmanar en att ta tåget för att spara på miljön, men om det kostar 1000:- att åka tåg från Göteborg till Stockholm så skiter jag fan i miljön. Det går ju åt mer miljö till att göra alla pengar som går åt till att ta tåget än vad det går åt när man tar flyget.. Ne, jag hatar fan miljön också. Jag ska komma på en ny miljö som inte drabbas av att man flyger.. Det blir taktikvila i Örebro också, busschaffören får inte köra 44 miil utan att vila. OK?! Min super-pappa körde non-stop från Kiruna till Kungälv utan att vila och inte fan gnällde han.. Ok, jag körde typ 20 mil men det är ju piss i missisippi.
Ne, jag är nog på lite dåligt humör, och allt är bussens fel.. Jäkla buss! Tacka vet jag flygplan, det är grejjer det.. Flygplan och piloter. Piloterna är dom sanna hjältarna i vårat samhälle, piloterna och brevbärarna, och octomom. Och jag då, men jag gillar inte att tuta min egen tuta, men jag är lite utav en vardagshjälte skulle jag vela påstå.

Igår hade jag rätt.. Amanda och Hannah sa att det hette L8's EKOlogiska Café. Och jag sa att det hette L8'a (tuffa, coola, eller nått sånt) EKOlogiska Café. Vi bad Mona kolla när hon var påväg hem. Det hette L8's Schysta EKOlogiska Café. Jag hade rätt! HA, IN YOUR FACES! 

Men erkände dom deras miss? Självklart inte.. Dom mena på att "tuffa, coola eller nå sånt" inte är samma sak som "Schysta". ÖH, "OKEJ"? :D Strunt samma, Mona sa att jag hade rätt och hon var dommare så, suck it up biiiiatches. :) 

Nu ska jag åka lite mer buss, för det är ju så ofantligt roligt, wiee!  

Silas väntar på kladdkaka, hoppas han får en lite bit, han skulle bli så glad. :D

                Silly i bilen, glad kille. :)

/Fridens

Fått mycket gjort idag!

Vaknade som vanligt av klockan som ringde 09.45. Ställde den för ett par dagar sedan och har inte kommit mig för att slå av den ännu, så den ringer varje dag, och det är lika irriterande varje gång. Ska nog slå av den nu, när jag ändå tänker på det! Jaja, somnade iallafall om igen och vaknade vid 11-12, vet inte riktigt. Gick och mötte Silas och H utanför biblioteket, var där ett tag, skrev ut lite papper som jag skickade upp till far i Kiruna. Sedan gick vi på stan och kolla läget, hittade en fin röd ryggsäck i "galon-plast" (?) till Silas, röd med myror på. Så den fick han, han blev glad. Sen gick vi på Maxi, H handlade lite mat och jag och Silas tittade på. Efter det köpte jag kuvert och frimärken till papprena som jag skrev om tidigare. Jo, vi köpte räk crêpes också som vi åt när vi kämpat oss upp för den långa backen upp till H. Silas åt inte så bra idag heller, han har haft feber som 2 senaste dagarna, men det börjar släppa nu. :) Medans vi åt hade Silas fullt upp med att springa runt och revir markera i lägenheten och fisa alvedon fisar som lukta paracetamol = eeuw! :D

Sen bajsade han i hörnet bredvid sängen, men han var som vanligt en duktig pöjk och kom och hämtade mig och visade sin lilla hög. (Y)

         Silas. <3   Ute och går i regnet, lilla riddaren. :D   Cowboy killen. <3   Silas med sin nya fina ryggsäck. :)

I'm a fake!

Blogger.. Nu ska jag börja blogga igen, ska bara förbereda mig.. Babysteps!

Så, imorgon ska jag skriva ett riktigt inlägg, detta är bara ett test för att fånga er uppmärksamhet. Funkar'e? :D


RSS 2.0