Powerwalk!

Jess, vart och promenerat idag igen. Riktigt fint väder, tror våren är påväg. :)
Jag gick en bra bit och skulle till ett ställe som säljer godis, alltså det finns ju många ställen som säljer godis men det här var en sån där, speciell godiasaffär. :b Så jag gick dit, och när jag hade gått heela vägen dit, så hade dom stängt.. Alltså, for evvah! Men ååååh, vilket oflyt. Jaja, bara att vända och gå tillbaka dårå, på vägen stannade jag på ett fik och tog en kopp thé, och så var det HÅL i koppen. Helt skumt, först trodde jag att det var jag som hade vispat för hastigt, brukar bli lite till mig när jag blandar om i koppen. Så torkade upp det, och så fortsatte jag läsa Sportbladet. Efter en stund så var det jordens pöl på bordet igen, vafan? Det vaar hål i botten på koppen, men jag vågade inte gå och byta för jag tänkte - "täänk om det inte är hål, utan att det är jag som blandat för hårt utan att märka't". Så jag drack snabbt för att det inte skulle hinna läcka mera, sen läste jag klart tidningen och fortsatte. När jag kom hem så mötte jag Leah, Julia och bror vid lekparken. Dom skulle gå till ICA och handla lördagsgodis så jag passade på att gå in och röjja upp och dammsuga. Passade även på att introducera Rammstein för brorsans ljudanläggning, de kom riktigt bra överens!

Precis när jag städat klart så kom kidsen hem igen, och 10 minuter senare kom Bengan och Ceasar på besök, och jag började med maten. Laxpasta med massa smarriga ingridienser, den vart god. Och mycket blev det, lär räcka typ.. länge!
Btw så skar jag mig under matlagningen, Jag skar mig. Och.. jag skar mig inte med en kniv, jag skar mig på en förpackning créme fraiche, hur jävla ofta?!? Less blir man!


Nu ikväll har jag och brorsan kollat 'Trailerpark Boys' 'Zack And Miri Make A Porno' och 'Year One - Unrated'.

Zack n' Miri var riiktigt bra faktisk, nån av mina kvinnliga vänner där ute som vill göra en porrfilm och bli "Oprah rich"? Lämna anmälan på min mail! HAHA.
Trailerpark boys är var ju som alltid oslagbar, så jävla bra film!

Nu ska jag sova, och sakna min lilla gosse. Silas jag älskar dig, och jag saknar dig så jävla mycket! 

                  Tittut älskling. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0